KARRIERE


Hos Henkel våger vi å gjøre en forskjell

Når teknologi møter forbrukervarer kan du virkelig påvirke folks velvære, ledende varemerker og høyt presterende virksomheter over hele verden. Karrieren din hos oss betyr å bidra til en mer bærekraftig fremtid. Og det betyr å vokse i en levende og mangfoldig kultur av tillit og tilhørighet. Vi elsker mot og friske ideer i team som våger og som bryr seg.

Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Hvorfor Henkel?

Du kan endre spillereglene

Å bidra til å endre spillereglene med Henkel betyr ansvar fra første stund, å drive vår digitale transformasjon og bringe nye ideer til liv.

En ansatt i Henkel i forskjellige bilder rundt jobben hans. Han jobber på iPaden sin, poserer for kameraet og presenterer en hvit sko ved siden av Persil Sneaker Clean-logoen.

Møt Jonathan

I Henkel kan jeg utfordre status quo, være innovativ og ikke-konform. Teamet mitt bringer nye ideer til markedet for Love Nature – som for eksempel påfyllingsstasjoner i apoteker. Med friheten til å gjøre det jeg tror på, gir jeg medarbeiderne mine muligheten til å bringe lidenskapene sine til liv og ha innvirkning på Henkel på nye og banebrytende måter.

Jonathan, Corporate Vice President New Business

Vi spiller på lag

Å spille på lag hos Henkel betyr å ha en samarbeidsorientert tenkemåte som fremmer tillit og transparens, og som omfavner mangfold.

En ansatt hos Henkel i hennes arbeidsmiljø. Hun blar gjennom telefonen, jobber på den bærbare datamaskinen sin, ringer og poserer for kameraet.

Møt Orryana

I teamet vårt lytter vi til hverandre og avviser strenge hierarkier. Selskapet tar mangfold og inkludering svært alvorlig. En stor seier var kommunikasjonen mellom oss og fellesskapet vårt da Black Lives Matter-bevegelsen gikk viralt. Det er fantastisk at vi har makt til å gi viktige saker plass.

Orryana, International Community Manager

Du kan skape din egen karriere

Å skape din karriere i en multinasjonal organisasjon med en bred portefølje hos Henkel betyr at neste steg er rett foran deg.

En ansatt i Henkel foran arbeidsplassen hennes. Hun poserer for kamera, sorterer skilt fra #Rethink Fashion-kampanjen til Persil, og smiler.

Møt Nora

Det er ikke alltid lett å forfølge en ambisiøs karriere. Det kan presse deg til det ytterste. Men hvis du omfavner nye utfordringer, er det ingenting som står i veien for din vekst i Henkel. Jeg har lært å ta ansvar tidlig, og å ta min karriere i egne hender. Nå utvikler jeg dristige strategier for varemerker som hele tiden utvikler seg. Akkurat som meg.

Nora, Director International Marketing

Vi tilbyr mer enn jobber

Å finne mer enn bare jobb i Henkel betyr å påvirke menneskers liv, hele bransjer og å bidra til en bærekraftig fremtid for planeten vår.

En ansatt i Henkel vist på arbeidsplassen sin. En kube av plastmateriale og ham som jobber med emballasjen er avbildet.

Møt Eduardo

Det har alltid vært viktig for meg å ikke bare jobbe, men å føle at jeg forbedrer menneskers liv. Hos Henkel fant jeg et sted der jeg kan utvikle meg på mitt felt, ha det gøy på jobben og gjøre verden mer bærekraftig. Som emballasjesjef er min oppgave å redusere plastforbruket. For meg er det mer enn "bare en jobb".

Eduardo, International Packaging Manager

Hvorfor Henkel?

Våre globale og mangfoldige team skaper en bedre fremtid

Slik setter vi opp din givende karriere

Lær mer om din fremtid i Henkel

Ansiktene til ulike Henkel-ansatte. De ser selvsikkert ut og smiler.

La oss våge å gjøre en forskjell sammen.

En karriere hos oss betyr å vokse i en levende og mangfoldig kultur av tillit, tilhørighet og å bringe ideene dine til liv.
Våger du å gjøre en forskjell? La oss snakke.