OM OSS


Adhesive Technologies

Vår forretningsenhet Adhesive Technologies er verdensledende innen lim, fugemasser og funksjonelle belegg – for industrikunder så vel som for forbrukere og håndverkere. Som industri- og applikasjonseksperter på tvers av produksjonsindustrier over hele verden, jobber vi tett med våre kunder og partnere for å skape bærekraftig verdi for alle interessenter – med pålitelige merkevarer og høyytelsesløsninger basert på en uovertruffen teknologiportefølje.

10.790

2023 salg på 10.790 millioner euro

50%

av Henkels totale salg

49%

av alle Henkel-ansatte

> 100.000

industrielle kunder

> 800

industrisegment

VÅRE TEK­NO­LO­GIKLYNGE­MERKER

Henkel’s boron-free Bonderite range

Vår industrielle produktportefølje er globalt organisert i fem teknologiklyngemerker - Loctite, Technomelt, Bonderite, Teroson og Aquence. For forbrukere og håndverkere fokuserer vi i Norge på de tre globale merkevareplattformene Pritt, Loctite og Pattex.

FORRETNINGSOMRÅDER

Påføring av lim på en plate med komponenter ved hjelp av en 4-pins maskin.

Vår limteknologivirksomhet spenner over fire områder: Automotive & Metals, Emballage & Consumer Goods, Electronics & Industrial, and Craftsman, Construction & Professional.


Adhesive Technologies Automotive and Metals

Transport og elektronikk

Innen transport- og elektronikkindustrien tilbyr vi våre internasjonale kunder skreddersydde og spesiallagde teknologier innen bil-, elektronikk- og industrivirksomhet. Vi skaper et konkurransefortrinn for kunder innen teknologi, halvledere, bilproduksjon og industri. Med vår unike teknologiportefølje og kunnskap om markedet adresserer vi globale trender som elektrifisering, tilkoblingsteknologi, selvkjørende biler og reduksjon av fossilt brensel i industrien.

Et postbud holder en konvolutt i den ene hånden og en liten pakke i den andre. I bakgrunnen er en hvit bil.

Emballasje og forbruksvarer

Innenfor forretningsområdet emballasje og forbruksvarer leverer vi innovative løsninger for forbruker- og merkevareprodusenter og emballasjeindustrien over hele verden. Vi tilfører verdi til våre kunders merkevarer og tilbud med svært effektive løsninger som er basert på sterke, varige og tillitsfulle relasjoner. Med vår unike teknologiportefølje og kunnskap om markedet adresserer vi globale forbrukertrender som bærekraft, fremmer sirkulær økonomi og sikrer det høyeste nivået av mattrygghet.


Adhesive Technologies Craftsmen, Construction and Professional

Håndverkere, Bygg og Profesjonell

Innenfor forretningsområdet håndverker, bygg og profesjon leverer vi kraftige løsninger for forbrukere og håndverkere samt for fagfolk innen bygg, produksjon og vedlikehold i mer enn 800 industrisegmenter. Vi innoverer transformative produkter og løsninger for våre kunder gjennom sterke globale merkevareplattformer. Og vi adresserer globale teknologitrender som bærekraftig konstruksjon, boligforbedring, smart produksjon og prediktivt vedlikehold.