Henkel-logo

Selskap

Henkel er en global virksomhet med ledende innovasjoner, merkevarene og teknologier innenfor tre forretningsområder: Adhesive Technologies (lim, tetting og funksjonell overflatebehandling), Beauty Care (skjønnhetsprodukter) og Laundry & Home Care (vask og rengjøring).

Strategisk rammeverk

Strategisk rammeverk

Våre strategVårt strategiske rammeverk guider oss i å forme fremtiden.ske prioriteringer guider oss i å forme fremtiden.

Bedriftskultur

Bedriftskultur

"Pioneers at heart for the good of generations” er vårt formål som forener oss alle i Henkel.

Basert på vårt sterke fundament og stolte 140-årige historie med suksess, er Henkels visjon å bli ledende med sin innovasjon, merkevarer og teknologier. I dag er Henkel verdensledende innen forretningsområdet festemidler og tilbyr en enestående bredde av teknologier, som forsyner alle globale markeder og bransjer. I sin forbrukerrettede virksomhet har Henkel også ledende posisjoner i mange markeder og kategorier. Toppmerker som Persil, Schwarzkopf og Loctite er godt kjent. I 2021 rapporterte Henkel et salg på EUR 20 milliarder og et driftsresultat på EUR 2,7 milliarder (justert for engangsresultat / avgifter og restruktureringskostnader). Henkel beskæftiger på over 52 000 mennesker globalt - et lidenskabeligt og meget forskelligt team, forenet af en stærk virksomhedskultur, et fælles formål at skabe bæredygtig værdi og delte værdier. Som en anerkendt leder inden for bæredygtighed har Henkel toppositioner i mange internationale indekser og placeringer. Henkels foretrukne aktier er noteret i det tyske aktieindeks DAX.

Henkel Norden

I Norge har Henkel vært representert med et bredt utvalg av produkter siden 1930, da Henkel AS ble stiftet i Oslo. Og i dag har Henkel vært representert i Norden i mer enn 90 år. Selskapets varemerker er ensbetydende med topp kvalitet og innovasjon, og er høyt verdsatt på markedet både blant forbrukere og i industrien.

Henkel er representert i Norden med samtlige tre divisjoner, og det nordiske hovedkontoret ligger i Stockholm. Selskapet har to lokale kontorer i Danmark og Finland samt to fabrikker som leverer ny teknologi innen limprodukter.

norway-office-oslo-henkel.png
Henkel Norway AS

REGUS Business Centre Skøyen A/S

Karenslyst Allé 8b, NO-0278 OSLO

Tlf: 23 37 15 20

Faks: 23 37 15 21

Mangfold og inkludering

Henkel fremmer en helhetlig mangfold og inklusiv tilnærming. Mangfoldet av våre ansatte, deres bakgrunn, erfaringer, talenter, kunnskap, kreativitet og takknemlighet for alle deres individuelle forskjeller er grunnlaget for vår konkurransefortrinn. Henkel er globalt operativt selskap, og sysselsetter folk fra 120 nasjoner i nesten 80 land. Rundt 85 prosent av våre ansatte jobber utenfor Tyskland, og over halvparten av dem i fremvoksende markeder. Vi tror at en bedriftskultur med fokus på mangfold og inkludering er nøkkelfaktoren til kreativitet, innovasjon og oppfinnelse. Vår evne til å levere gode resultater er drevet av og avhengig av vår evne til å legge inn Diversity & Inclusion i vår bedriftskultur og måten vi gjør.

Vi er sterkt forpliktet til å opprette team som samsvarer med behovene til markedene vi opererer i og kundene vi samarbeider med, representert av et variert utvalg av kulturell bakgrunn, ferdigheter og kunnskap. Vi er overbevist om at ulike team stimulerer innovasjon og nye måter å løse problemer på; likevel trenger de en inkluderende kultur og ledelse for å hjelpe dem å fungere på sitt beste.