Min samling

Henkel-logo

Selskap

Henkel er en global virksomhet med ledende innovasjoner, merkevarene og teknologier innenfor tre forretningsområder: Adhesive Technologies (lim, tetting og funksjonell overflatebehandling), Beauty Care (skjønnhetsprodukter) og Laundry & Home Care (vask og rengjøring).

Henkel 2020+

Strategi

Våre strategiske prioriteringer guider oss i å forme fremtiden.

Bedriftskultur

"Å skape bærekraftig verdi” er et engasjement som forener alle oss som arbeider i Henkel.

Basert på vårt sterke fundament og stolte 140-årige historie med suksess, er Henkels visjon å bli ledende med sin innovasjon, merkevarer og teknologier. I dag er Henkel verdensledende innen forretningsområdet festemidler og tilbyr en enestående bredde av teknologier, som forsyner alle globale markeder og bransjer. I sin forbrukerrettede virksomhet har Henkel også ledende posisjoner i mange markeder og kategorier. Toppmerker som Persil, Schwarzkopf og Loctite er godt kjent. Selskapet Dax-30 har hovedkontor i Düsseldorf i Tyskland. Det engasjerte og mangfoldige globale teamet på rundt 53 000 ansatte fra over 120 nasjoner er forenet av en unik kultur, et felles mål og felles verdier.

Henkel Norden

I Norge har Henkel vært representert med et bredt utvalg av produkter siden 1930, da Henkel AS ble stiftet i Oslo. Og i dag har Henkel vært representert i Norden i mer enn 90 år. Selskapets varemerker er ensbetydende med topp kvalitet og innovasjon, og er høyt verdsatt på markedet både blant forbrukere og i industrien.

Henkel er representert i Norden med samtlige tre divisjoner, og det nordiske hovedkontoret ligger i Stockholm. Selskapet har to lokale kontorer i Danmark og Finland samt to fabrikker som leverer ny teknologi innen limprodukter.

3:04 Min.

Corporate Video

Henkel in less than 4 minutes

19.09.14

Visninger:

Et kort blikk på våre forretningsenheter

Henkels historie

Over 140 år med suksessfulle varemerker

I 1876, i starten av selskapets historie møter vi en 28 år gammel kjøpmann som er interessert i naturvitenskap – Fritz Henkel.

26. september 1876 grunnla han og to partnere selskapet Henkel & Cie i Aachen og solgte sitt første produkt, et universalvaskemiddel basert på silikat.

I årene som fulgte utviklet denne tyske gründerfamilien og tusenvis av medarbeidere Henkel til et verdensomspennende selskap.