• Norge | Endre nettsted
  • Kontakt
  • Legg til Min samling
  • Del
Henkel-logo

Selskap

Henkel er en global virksomhet med ledende innovasjoner, merkevarene og teknologier innenfor tre forretningsområder: Adhesive Technologies (lim, tetting og funksjonell overflatebehandling), Beauty Care (skjønnhetsprodukter) og Laundry & Home Care (vask og rengjøring).

Våre strategiske prioriteringer

Strategi

Våre strategiske prioriteringer guider oss i å forme fremtiden.

Bedriftskultur

Bedriftskultur

"Å skape bærekraftig verdi” er et engasjement som forener alle oss som arbeider i Henkel.

Basert på vårt sterke fundament og stolte 140-årige historie med suksess, er Henkels visjon å bli ledende med sin innovasjon, merkevarer og teknologier. I dag er Henkel verdensledende innen forretningsområdet festemidler og tilbyr en enestående bredde av teknologier, som forsyner alle globale markeder og bransjer. I sin forbrukerrettede virksomhet har Henkel også ledende posisjoner i mange markeder og kategorier. Toppmerker som Persil, Schwarzkopf og Loctite er godt kjent. Selskapet Dax-30 har hovedkontor i Düsseldorf i Tyskland. Det engasjerte og mangfoldige globale teamet på rundt 53 000 ansatte fra over 120 nasjoner er forenet av en unik kultur, et felles mål og felles verdier.

Henkel Norden

I Norge har Henkel vært representert med et bredt utvalg av produkter siden 1930, da Henkel AS ble stiftet i Oslo. Og i dag har Henkel vært representert i Norden i mer enn 90 år. Selskapets varemerker er ensbetydende med topp kvalitet og innovasjon, og er høyt verdsatt på markedet både blant forbrukere og i industrien.

Henkel er representert i Norden med samtlige tre divisjoner, og det nordiske hovedkontoret ligger i Stockholm. Selskapet har to lokale kontorer i Danmark og Finland samt to fabrikker som leverer ny teknologi innen limprodukter.

Corporate Video

Henkel in less than 4 minutes

3:04 Min.

Visninger:

Mangfold og inkludering

I Henkel fremmer vi et helhetlig mangfold og et inkluderende tankesett. Mangfoldet av våre ansatte, deres bakgrunn, erfaringer, talenter, kunnskaper, kreativitet og styrkingen av alle individuelle forskjeller er grunnlaget for vårt konkurransefortrinn. Som verdensomspennende selskap sysselsetter Henkel folk fra 120 nasjoner i mer enn 75 land. Nesten 85 prosent av medarbeiderne jobber utenfor Tyskland, mer enn halvparten i nye markeder. Vår visjon er å være en global leder innen varemerker og teknologier. Selskapets suksess – å være global leder innen merkevarer og teknologier – bygger på et sterkt globalt team og vår forskjelligartede arbeidsstyrke. Vi tror på at en bedriftskultur med fokus på at mangfold og inkludering er en viktig drivkraft for kreativitet, innovasjon og oppfinnsomhet. Vår evne til å levere glimrende resultater er drevet av, og avhengig av, evnen til å innarbeide mangfold og inkludering i selskapets kultur og måte å drive virksomhet på.