Abstrakt bilde som representerer Henkel-virksomhetene Adhesive Technologies + Consumer Brands (Hair og Laundry & Home Care).

VÅR OPERASJONER

Med våre merker, innovasjoner og teknologier har Henkel ledende markedsposisjoner i Sverige og rundt om i verden innen industri- og forbrukerindustrien.

Våre to forretningsenheter er forent av den banebrytende ånden om å reimagine og forbedre livet hver dag – i dag og i generasjoner fremover. Bygger på en sterk arv på mer enn 145 år. Produktene våre spiller en viktig rolle i hverdagen til millioner av mennesker og bidrar til å endre hele bransjer.

Adhesive Technologies er verdensledende på markedet for lim, tetningsmidler og funksjonelle belegg. Forbrukermerkene har ledende posisjoner innen hårkategorien og vaskeri og hjemmepleie i Sverige og i mange markeder rundt om i verden. Oppdag mer om våre to forretningsenheter og våre merkevarer og forretningsporteføljer.

ADHESIVE TECHNO­LOGIES

Vi leder dagens markeder og former morgendagens gjennom våre lim, tetningsmidler og funksjonelle belegg – for industrielle bruksområder så vel som for håndverkere og forbrukere.

We are leading dagens marked og former morgendagens gjennom lim, fugemasser og funksjonelle belegg – for industri og forbruker så vel som håndverkere.

FORBRUKERMERKER

Et kvinneansikt i bakgrunnen. Foran hendene hennes med blå hansker som holder en skrue med blå trådlås.

Vår portefølje av forbrukermerker er en integrert del av mange forbrukeres hverdag. Vi tilbyr velkjente høykvalitetsprodukter for hårpleie, styling og farging, vaskemidler, balsam og mye mer til våre forbrukere og profesjonelle frisører over hele verden.