Kontakt vårt team!

Dialog med allmennheten er viktig for oss! Hvis du ikke finner den informasjonen du søker, eller hvis du har spesifikke spørsmål, må du gjerne kontakte oss!

  • E-post:Send oss gjerne dine spørsmål eller forslag, og vi vil besvare dem. Velg en e-postadresse fra emnene som er listet opp nedenfor slik at vi kan gi deg tilbakemelding så raskt som mulig.
  • Du finner telefonnumre og postadresser i oversikten over våre lokaliteter.
  • Du kan også ta kontakt ved hjelp av kontaktskjemaet nederst på siden: Angi emnet for henvendelsen, slik at vi kan be en ekspert svare deg raskt. Du kan få raskere svar hvis du bruker kontaktskjemaet på den lokale nettsiden for ditt land eller din region.

Kundeservice - Consumer & Craftsmen Adhesives - "Gjør det selv" og Stationery (Pritt) Produkter

Tlf: 23 37 15 25

Faks: 23 37 15 26

Kundeservice AG - Industri og Auto

Tlf: 23 37 15 71

Faks: 23 37 15 70

Skriv oss en melding

Emne / Kundeservice *

Personlige opplysninger

30
40
60
20
80
25
80

Behandling og bruk av dine opplysninger er basert på lovbestemmelser som begrunner slik behandling basert på at behandlingen er nødvendig for å behandle din forespørsel.

Dersom du ikke har samtykket til lengre lagring, for eksempel gjennom vår interessentforvaltning, vil vi ikke lagre opplysningene lengre enn nødvendig for å oppfylle det ovennevnte formålet eller så lenge som nødvendig dersom noen lovbestemt lagringsplikt får anvendelse.

For mer informasjon om hvordan Henkel behandler dine personopplysninger vennligst se Personvernserklæringen.


For at vi kan gi deg rask tilbakemelding, er det absolutt nødvendig at du fyller ut de feltene som er markert med en rød stjerne. Annen informasjon er valgfri og vil kun brukes for å besvare dine spørsmål, forslag eller anmodninger.