CONSUMER BRANDS

Et kvinneansikt i bakgrunnen. Foran hendene hennes med blå hansker som holder en skrue med blå trådlås.

Vi driver en multi-kategori forbrukermerkeplattform som representerer et bredt spekter av produkter og kjente merkevarer. Vår mangfoldige portefølje fokuserer på flere kategorier av forbrukermerker med sterkt fokus på de to kjernekategoriene: Laundry & home care and hair (Klesvask & hjemmepleie og hår).

STREVER Å MØTE FORBRUKERBEHOV GJENNOM DRIVE
INNOVASJONER MED IKONISKE MERKER OG TEKNOLOGI

Vår merkevareportefølje

Filter
Filter
Region
Region Filter
Reset
No results found, please check the spelling or try another term.
Customer Segments
Customer Segments Filter
Reset
Produktkategori
Produktkategori Filter
Reset

VÅRA KÄRNKATEGORIER

Abstrakt bilde i blå farger som symboliserer en vaskeprosess

Klesvask og rengjøring

Våre merkevarer som Bref, Dylon eller Boston spiller en nøkkelrolle i våre forbrukeres hverdag. Vi ønsker å inspirere fremtidige generasjoner av bærekraftige produktløsninger drevet av endringer i forbrukeratferd. Derfor samarbeider vi med våre forbrukere og kunder for å utvikle markedsledende merkevarer og produkter innen områder som klesvask, oppvask, overflaterens og toalettpleie.

Abstrakt bilde i oransje farger som symboliserer en hårstrå

Hår

Med vår hårkategori er vi aktive for både forbrukere og profesjonelle bedrifter. Vi brenner for hår og våre merker, som Barnängen, Blonde eller Syoss, gjenspeiler virkelig det. Enten det er hårpleie-, farge- eller stylingprodukter for våre forbrukere, eller innovative hårbehandlings-, farging-, etterbehandlings- eller stylingprodukter for profesjonelle frisører - våre merker er forpliktet til kvalitet, sikkerhet, holdbarhet og høy ytelse.