OM OSS

beauty-care-hair1-1-

Vår forretningsenhet Consumer Brands samler forbrukervirksomheten vår under ett tak. Med en optimert portefølje, ikoniske merkevarer og sterke teknologier har forbrukermerker ledende posisjoner, spesielt innen hårkategorien og vaskeri og hjemmepleie i mange markeder rundt om i verden.

VÅRE BESTE MERKER

Et kvinneansikt i bakgrunnen. Foran hendene hennes med blå hansker som holder en skrue med blå trådlås.

Våre innovative merkevarer løser forbrukernes behov og driver Henkels konkurransefortrinn på områdene innovasjon og bærekraft.

STØRSTE VAREMERKE

WC Bref

STØRSTE VAREMERKE

Barnängen

STØRSTE VAREMERKE

Dylon Laundry

STØRSTE VAREMERKE

Schwarzkopf

VÅRE KJERNEKATEGORIER

På venstre side: kvinner bruker et hårpleieprodukt på det krøllete håret sitt, på høyre side en mann som bretter tøyet

Som en flerkategoriplattform i forbruksvareindustrien fokuserer porteføljen vår på to kjernekategorier: Klesvask og hjemmepleie og hår.

Mann på kjøkkenet tar oppvasken

Klesvask og rengjøring

Henkel startet sin virksomhet med vaskemidler for nesten 150 år siden. Vår vaske- og hjemmepleieportefølje inkluderer i dag rengjøringsmidler, oppvaskmidler, overflatebehandlinger og toalettsaker.

Kvinner på badet vasker det brune lange håret i badekar

Hår

Med vår hårkategori er vi aktive for både forbrukere og profesjonelle bedrifter. For forbrukere tilbyr vi produkter for hårfarging, styling og pleie for både forhandlere og direkte til kunder. For profesjonelle salonger tilbyr vi behandlinger, farge- og stylingprodukter. Schwarzkopf Professional er blant de tre beste av verdens ledende leverandører av profesjonelle hårpleieprodukter.