NYE YTELSER OG FORBEDRINGER I LIVET HVER DAG

Henkel Brand Movie (1) - Thumbnail

Vi leder an for nye ideer og forbedringer i livet hver dag. I dag og for fremtidige generasjoner. Gjennom våre merker og teknologier, i alle team over hele verden.

Vårt formål uttrykker det som forener oss i Henkel: ”Pioneers at heart for the good of generations”. Vi bygger på vår entreprenørånd, vår kunnskap og våre ressurser for å skape en meningsfull fremtid for kommende generasjoner.

Klar til å lage nye ideer!

FÖRESTILL DEG DINE BANEBARNA SPØR DEG HVA "KAST" BETYR.

Mountain

Vi er ikke der ennå, men hver dag jobber vi mot en verden der all emballasje er resirkulerbar eller laget for å gjenbrukes om og om igjen.

FORESTILL DEG SIRKULÆR ØKONOMI BARE ER ØKONOMI.

Bridge

Vi er ikke der alene, men hver dag jobber vi for en verden der ingen plast havner i miljøet.

FORESTILL DEG Å SE TILBAKE I MORGEN OG HA GJORT EN FORSKJELL I DAG.

Woman in Laboratory

Vi er ikke der ennå, men hver dag jobber vi for en verden der miljøet ikke lenger er en krise. Det vi legger til: bli klimapositiv innen 2030.

FORESTILL DEG RENE KLÆR MED BARA EN DÅPE VANN

Laundry

Vi er ikke der ennå, men hver dag jobber vi for en verden der vasking nesten ikke krever vann eller energi.

FORESTILL DEG HÅRPLEIE DIN TILPASSET TIL DIN RETT MEG

220818-hen-nhm-3395

Vi er ikke der ennå, men hver dag jobber vi mot en verden der hvert produkt er skapt for dine individuelle behov og preferanser.

FORESTILL DEG LADER BILEN PÅ SEKUNDER.

Adhesives Charging

Vi er ikke der ennå, men hver dag jobber vi mot en verden hvor det går raskere å lade kjøretøy enn å fylle drivstoff. Våre høyteknologiske løsninger bidrar til å bygge bedre og sikrere batterier.

FORESTILL DEG FORSKJELLER SOM GJØR OSS TIL KOM NÆRMERE HVERANDRE.

Basketball

Det er vi ikke ennå, men hver dag jobber vi for en verden der alles egenart gjør oss i stand til å oppnå mer sammen.

FORESTILL DEG UTDANNING SOM FØRER TIL LIKESTILLING.

Greenhouse

Vi er ikke der ennå, men hver dag jobber vi for en verden der alle har mulighet til å fange potensialet sitt gjennom utdanning.

Meet the new Henkel brand design (1) - Thumbnail

Oppdag vår nye design på Henkel Brand Hub

Vårt nye design er kommet for å bli. Den er dynamisk, fargerik og enkel å bruke. Det gir mulighet for fleksibilitet uten å svekke det som gjør merkevaren vår så sterk og gjenkjennelig: vår ikoniske logo, Henkels farger i rødt og hvitt, og en unik og svært fleksibel ny skrifttype gjør merkevaren vår umiddelbart gjenkjennelig.

Henkels mangfold - dets virksomheter, produkter og mennesker - har alltid vært vår nøkkel til suksess. Det er det vårt merke også skal formidle. Det er derfor vi åpner opp en verden av farger, introduserer neste generasjon skrifttyper og fordyper oss i de uendelige mulighetene til digitale kunstverk.