no-teams-and-locations-header-collage

En karriere hos oss er virkelig global

Henkels produkter og teknologier er tilgjengelig over hele verden. Med ansatte fra 125 nasjoner og kontorer i 79 land har vi uendelige globale karrieremuligheter å tilby.

Finn din jobb
zoom-map-high-henkel-norway

Opplev den unike ånden i våre globale team

Gode resultater kommer fra en kultur med tillit, moro og lagånd. Derfor oppmuntrer vi til lagarrangementer, å fremme ideer for å knytte bånd og skape en følelse av tilhørighet over hele verden. Vårt mål er å skape den beste rammen for fremtidens karrierer.

Utforsk hele spekteret av de muligheter du har i vår virksomhet

Vi har ledende posisjoner i både industri- og forbrukervirksomhet takket være våre sterke merkevarer, innovasjoner og teknologier. Benytt sjansen til å utforske disse ulike perspektivene fullt ut ved å endre ditt ansvarsområde, eller til og med din bransje, hvert andre eller tredje år.

Finn din perfekte match på våre ulike funksjonsområder

Enten det er markedsføring, salg, controlling, forskning og utvikling eller digital virksomhet – utviklingsmulighetene hos Henkel er like forskjellige som våre varemerker og teknologier.

Her kontrollerer og overvåker vi alle aktiviteter langs den finansielle verdikjeden og sikrer at prosessene i divisjonen Financial Services forblir best i klassen, herunder likviditet, risikostyring, skatteoptimalisering, valutastyring, rentehåndtering, kvartals- og årsrapporter og investorrelasjoner. Uansett om du starter som nykommer på ditt felt eller ønsker å prøve ut nye veier som en erfaren fagperson, inviterer vi deg til å bidra til Henkels varige suksess!

Som en sterk lokal og regional forretningspartner tar vi hånd om alle typer finansiell rapportering i kombinasjon med kontroll- og overvåkingsfunksjoner. Ved å opprettholde et høyt kvalitetsnivå og bruke førsteklasses ende-til-ende-prosesser kan vi oppnå optimale, omfattende løsninger som oppfyller Henkel-gruppens strenge kvalitet- og tidskrav. Bli med oss på denne reisen for å oppleve hva det betyr å møte utfordringene til en global aktør med et bredt spekter av produkter, varemerker og markeder.

Vi utvikler vårt globale team ved å formidle ferdigheter og kompetanse, lære opp teamene og rekruttere nye talenter. Slik driver vi prestasjonskulturen og legger grunnlaget for digital transformasjon i Henkel. Uansett hva vi gjør, gjør vi det for å "Sikre suksess gjennom menneskers kraft, samtidig som vi utvikler en sterk følelse av tilhørighet". Bli en del av denne avdelingen og bidra til å få frem det beste i våre ansatte.

Med Henkel Digital Business (dx) starter vi et helt nytt kapittel der vi forener ekspertise på områdene Digital, Business Process Management og IT for å løse de tøffeste forretningsutfordringene og forvandle trusler til muligheter. Vi drives av vårt fokus på megatrender som Platform Economy, Consumer & Customer gravitation shift, Outcome-based Servitization og Lean-Fast-Simple. Med fokus på individuelle kunde- og forbrukerbehov bygger vi digitale og datadrevne forretningsmodeller for å optimalisere, transformere og forstyrre. Sammen, i en sterk enhet mellom vår virksomhet og våre digitale team, legger vi ut på den spennende reisen som ligger foran oss.

Corporate Audit er et mangfoldig og flerkulturelt team som omfatter mange ferdigheter. Vi utfører systematiske revisjoner for å evaluere og forbedre effektiviteten av risikostyringen, internkontrollen og styringsprosessene i Henkel. Vi arbeider med alle Henkels virksomheter og funksjoner over hele verden på en uavhengig, faktabasert og samarbeidsbasert måte, og driver frem forbedringen av organisasjonen ved å definere en tydelig oversikt over selskapet. I Corporate Audit fremmer vi også aktivt talent- og karriereutvikling.

Ansatte i Logistikk er ansvarlige for organiseringen av forsyningskjeden (SC). Deres oppgavefelt omfatter hele forsyningskjeden – fra etterspørselsplanlegging til distribusjon og kundene. Supply Chain Management i Henkel strekker seg lenger enn tradisjonelle grenser. For noen kunder tilbyr vi Vendor-Managed-Inventory (VMI), leverandørstyrt lagerstyring. For å optimalisere prosessene i forsyningskjeden bruker Henkel Supplier-Managed-Inventory (SMI). Det innebærer at leverandørene gir oss tilgang til sine data for lagerevaluering og etterspørselsdata.

Markedsføring i Henkel er svært allsidig, og du kan enten arbeide i B2C- eller B2B-markedsføring. Bli med i et av våre internasjonale eller nasjonale team, eller bli medlem av vår digitale markedsføringsenhet, som alle arbeider for utvikling av avanserte markedsføringsløsninger i et raskt skiftende og konkurransepreget miljø. Få muligheten til å kontrollere kreative byråer og mediebyråer for optimal bruk av våre medie- og kommunikasjonsbudsjetter, bruke data og kompleks informasjon fra trender og kundepreferanser, eller arbeide med reklamestrategier, produktinnovasjoner og relanseringer av produkter.

Salgsavdelingen er ansvarlig for våre distribusjonskanaler og håndtering av kundeforhold. Field Service kombinerer klare mål og et stort handlingsrom. Du har støtte av vår omfattende portefølje av sterke merkevarer, har direkte kundekontakt og kan iverksette kampanjer med butikksjefer i handelsselskaper. I denne avdelingen får du en direkte respons på dine aktiviteter og kan føle den konkrete innvirkningen du har på våre varemerker og selskapet.

Vår viktigste oppgave er å sikre de best mulige innkjøpsresultatene globalt ved å forene de beste sourcingløsningene med Henkels økonomiske og strategiske mål. I tillegg til kjøpsbetingelsene spiller kvalitet og pålitelighet hos våre forretningspartnere en viktig rolle her. Bli med på vår misjon og opplev utfordringene ved å være en global aktør som er verdensledende i både modne og fremvoksende markeder i B2B- og B2C-sektoren. Uansett hvordan og hvor du velger å gjøre en innsats i vår avdeling, har vi den rette utfordringen for alle som er klare til å endre spillereglene.

Forskerne og ingeniørene i Forskning og utvikling bygger grunnlaget for Henkels suksess og arbeider innen forskning på en lang rekke områder. De sørger for innovative nye ideer, gir svar på spørsmål fra våre fremtidige kunder og forbedrer våre varemerker og teknologier. Som en del av forsknings- og utviklingsteamet skaper du grunnlaget for å gjøre våre varemerker og teknologier mer suksessrike over hele verden.

Som produktutvikler jobber du i en internasjonal produktgruppe, f.eks. med hårfarge. Du skaper og fremmer nye produkter og implementerer dem i de relevante markedene. I tillegg arbeider du for å sikre fordelene med de eksisterende produktene. Derfor er det viktig å ha en god forståelse av grunnleggende formuleringsprinsipper, råvarers egenskaper og målemetoder. Som en del av et internasjonalt og tverrfaglig team er et tydelig kommunikasjonstalent nøkkelen til å samarbeide med kolleger fra ulike land og fra ulike ekspertiseområder.

En emballasjeingeniør i Henkel arbeider i en internasjonal produktgruppe. De designer og utvikler nye emballasjekomponenter for produkter og lanserer dem i de relevante markedene. I tillegg er de ansvarlige for å sikre og optimalisere eksisterende komponenter. Krav til denne stillingen er inngående kjennskap til plastbearbeiding. En emballasjeingeniør må holde tritt med ny utvikling for at vi skal beholde vår ledende posisjon innen emballasjedesign.

Sterk tillit til selskapet vårt er grunnlaget for vår entreprenørsuksess, våre partnerskap og kunderelasjoner. Corporate Communications er ansvarlig for selskapets interne og eksterne kommunikasjon. Vi har som mål å bygge opp og beskytte Henkels omdømme i offentligheten og overfor spesifikke interessenter, inkludert journalister og opinionsledere. I Internal Communications gir vi våre ansatte og ledere relevant informasjon om vår selskapsstrategi og våre aktiviteter. Med sin globale rekkevidde har Corporate Communications oversikt over alle børser i de viktigste regionene og markedene over hele verden.

Som ingeniør for Methods Engineering er du en del av en internasjonal produktgruppe. Innenfor denne gruppen er du ansvarlig for standardisering av prosesser og maskiner med avansert teknologi og fylleanleggsteknologi. Du er en viktig pådriver for forbedring av ytelse og kvalitet, samt innføring av ny emballasje. Optimalisering av nåværende prosesser og mer effektivt arbeid er hemmeligheten bak mange vellykkede virksomheter, og det blir også stadig viktigere for Henkel, ettersom vi streber etter en mer bærekraftig og suksessrik forretningsledelse i fremtiden.

Som medarbeider i strategi og forretningsutvikling støtter du toppledelsen i å optimalisere den fremtidige forretningsporteføljen samt identifisere områder for utvikling og markedspotensial – et spennende område der du kan påvirke Henkels strategiske retning. For å videreutvikle forretningsstrategien og optimalisere Henkels operative fortreffelighet, analyserer du selskapets situasjon fra et økonomisk ståsted, undersøker nye markeder for inngangsmuligheter, sjekker mulige oppkjøpskandidater, analyserer og observerer ulike målgrupper.

Alle jobber

Lær mer om din fremtid i Henkel

Ansiktene til ulike Henkel-ansatte. De ser selvsikkert ut og smiler.

La oss våge å gjøre en forskjell sammen.

En karriere hos oss betyr å vokse i en levende og mangfoldig kultur av tillit, tilhørighet og å bringe ideene dine til liv.
Våger du å gjøre en forskjell? La oss snakke.