Adhesive Technologies

Henkel Adhesive Technologies leder med effektive løsninger over hele verden. Vi leder dagens og bygger morgendagens markeder med vår unike portefølje av banebrytende innovasjoner, skreddersydde løsninger og sterke merkevarer innen lim, tetningsmidler og funksjonelle belegg. Vi kombinerer innovasjon og teknologiledelse og et tett kundepartnerskap for å levere løsninger som er en viktig del av mange industri- og forbruksvarer. Vi benytter vår globale tilstedeværelse og vår ekspertkunnskap for å tilby en vinnende kombinasjon av førsteklasses service og ledende teknologier til kunder og forbrukere over hele verden.

Vårt produktsortiment til industrien er organisert i fem merkevaregrupper – Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson og Aquence. Til forbrukere og profesjonelle aktører fokuserer vi på de fire globale varemerkeplattformene Pritt, Loctite og Pattex.

  • Innenfor segmentet Emballasje og forbrukerartikler samarbeider vi med internasjonale kunder for å utvikle innovative løsninger for produksjon av matvareemballasje og forbruksvarer.
  • Innenfor segmentet Transport og metallleverer vi overlegne systemløsninger, en omfattende teknologiportefølje og spesialiserte tekniske tjenester til bil-, fly- og metallbearbeidingsindustrien.
  • Innenfor segmentet Generell industritilbyr vi et omfattende produktsortiment til fremstilling og vedlikehold av varige forbruksvarer.
  • Elektronikk-segmentet vårt tilbyr kunder i elektronikkbransjen verden over et omfattende utvalg av innovative, høyteknologiske limprodukter og materialer til fremstilling av mikrobrikker og montering av elektronisk utstyr og termiske styringssystemer
  • Når det gjelder segmentet lim til Forbrukere, håndverkere og bygningsindustriselger vi en lang rekke merkeprodukter beregnet for private brukere og håndverkere.

Når det gjelder lim til Forbrukere, håndverkere og bygningsindustriselger vi en rekke merkeprodukter beregnet for private brukere og håndverkere.

Markeder

Du finner løsninger fra Henkel i en rekke ting vi støter på i dagliglivet: Biler, bøker og tidsskrifter, PC-er, fly, kjøleskap, mobiltelefoner, møbler, tekstiler, emballasje og mye mer.