Adhesive Technologies

Production Montornes

Adhesive Technologies leder dagens marked og former morgendagens lim, tetningsmasse og funksjonelle belegg. Vi muliggjør transformasjon av hele bransjer, gir våre kunder et konkurransefortrinn og gir forbrukerne en unik opplevelse.


Innovativ tenking og gründerånd er en del av vårt DNA. Som bransje- og applikasjonseksperter på tvers av produksjonsindustrier over hele verden, jobber vi tett med våre kunder og samarbeidspartnere for å skape bærekraftig verdi for alle interessenter - med pålitelige merker og løsninger med høy effekt basert på en uovertruffen teknologiportefølje.

Vår industriproduktportefølje er organisert i fem Technology Cluster Merker - Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson og Aquence. For forbrukere og håndverkere fokuserer vi på de fire globale merkevareplattformene Pritt, Loctite, Ceresit og Pattex.

Did you know that Henkel is the world`s #1 adhesives producer?

Visste du at Henkel

er verdens største

leverandør av

limprodukter?


Automotive og Metals

I forretningsområdet Automotive og Metals gir vi våre internasjonale kunder i bilindustrien og metallforedlingsindustrien skreddersydde løsninger med høy effekt, en omfattende teknologiportefølje og spesialiserte tekniske tjenester. Vi skaper konkurransefortrinn for våre kunder langs hele verdikjeden innen bilproduksjon, slik at de kan svare på trendene innen e-mobilitet, autonom kjøring og lettvekt. Vi leverer ytelsesdrevne høyslagsløsninger over hele metallverdikjeden, fra metallspole og metallbearbeiding til ferdige metallprodukter inkludert metallemballasje.

Elektronikk og industry

I forretningsområdet Elektronikk og industri tilbyr vi våre kunder en spesialisert portefølje av ingeniørløsninger med stor betydning for elektroniske og industrielle nøkkelkontoer. Vi er verdensledende med en bred produktportefølje og spesialisert teknisk og FoU-ekspertise, som hjelper våre kunder med å innovere og realisere nye og innovative design. Ved å utnytte vår globale tilstedeværelse muliggjør vi noen av verdens mest gjenkjennelige merker og produkter med liming, tilkobling, forsegling, belegg, beskyttelse og termisk styringsløsninger.


Emballasje og forbruksvarer

På forretningsområdet Emballasje og forbruksvarer fører vi til å utvikle innovative løsninger som adresserer globale forbrukertrender som den økende etterspørselen etter mer bærekraftig praksis. Vi er i spissen for å fremme en sirkulær økonomi med våre høye virkningsløsninger for mat og drikke, bleier og hygieneprodukter, gips og bandasjer, klær og sko, møbler og mye mer - alt skapt med forbrukere i tankene.

Håndverkere, Bygg og Profesjonell markedsfører

I forretningsområdet Håndverkere, Bygg og Profesjonell markedsfører vi et omfattende utvalg av merkenavnsprodukter for private forbrukere, gjør-det-selv, håndverkere og handel, samt for fagpersoner innen vedlikehold og produksjon fra mer enn 800 forskjellige bransjer. Vi betjener våre kunder med lim og tetningsmasse for bruk i og rundt huset, byggematerialer og tetningsløsninger for fliser, vinduer, fasader, kjellere, tak og gulv og en omfattende portefølje av høyslagsløsninger for montering og vedlikehold av maskiner.

Våre største varemerker i Norge