Min samling

Karrieremuligheter hos Henkel

Karriere hos Henkel

For oss er det ikke nok bare å delta. Det handler om mer enn det. Vi ønsker å vinne uansett hvor vi konkurrerer. Denne avgjørende ekstra motivasjonen, ambisjonen og pasjonen forener over 50 000 Henkel-medarbeidere verden over. Bli en del av vårt team og realiser deg selv med dine karrieremuligheter!

Henkel employee Kate

Karriere i Norge

Henkels lokale forretningssuksess kan i høy grad tilskrives våre 8 medarbeidere i Norge. Vi ansetter pasjonerte, entusiastiske og innovative personer og tilbyr dem et utfordrende og løsningsorientert arbeidsmiljø bygd på egenkraftmobilisering hvor de kan utnytte sine talenter og ambisjoner på best mulig måte.

Internship-muligheter, opplæring og utvikling

Studenter

Det er aldri for tidlig å tilegne seg arbeidserfaring.

jobs and employment for professionals

Erfarne fagpersoner og ledere

Leter du etter et inspirerende, utfordrende og internasjonalt arbeidsmiljø med ypperlige karriereutsikter? Velkommen til Henkel!

Anerkjennelser

Henkel er en av Europas mest attraktive arbeidsgivere.

Henkel er en av de mest populære arbeidsgiverne i Tyskland og Europa.

Logo - Clevis Praktikantenspiegel

Henkel er et av førstevalgene blant praktikanter og nyutdannede.

Logo - Europes 500 top employers award

Henkel er et av førstevalgene blant europeiske økonomistudenter.

Studenter

Har du alltid vært bevisst på å oppnå mye og satt deg tydelige mål? Bra! Fordi sann ambisjon og drivkraft våkner ikke til live etter at studiene er avsluttet. Vent ikke med å vise hva du er god for – et vellykket internship i løpet av studietiden eller ved Henkel Innovation Challenge er det beste grunnlaget for å få en god stilling når du starter din arbeidskarriere og en lovende karriere hos Henkel.

Erfarne fagpersoner

Du har allerede oppnådd mye, men har fortsatt mange ambisjoner du vil realisere? Enten du er en erfaren spesialist eller leder, må forholdene ligge til rette for at du skal utnytte dine ferdigheter på best mulig måte. De rette betingelsene hvor topp-aktører kan utmerke seg i et team-miljø og bli godt belønnet for sine prestasjoner. Hos Henkel arbeider du i et miljø hvor prestasjoner, og ikke bare ren tilstedeværelse, teller. Vil tilbyr talenter med profesjonell erfaring varierte utviklingsmuligheter i et internasjonalt miljø – både i ditt hjemland og utenlands.

0:53Min.

Bernadette, Marketing, Beauty Care

Meet the people behind our exciting brands & technologies. Watch the interview taken while she is getting back to work.

14.02.11

Visninger: