• Norge | Endre nettsted
  • Kontakt
  • Legg til Min samling
  • Del

Karriere hos Henkel

Entreprenørskap er en del av vår identitet. Bli med i våre mangfoldige og globale team og start dagen med å omsette ideene dine til virkelighet. Velg blant utallige muligheter og form karrieren din mens du er med på å utforme Henkels varemerker og teknologier.

Karriere i Norge

Henkels lokale forretningssuksess kan i høy grad tilskrives våre 8 medarbeidere i Norge. Vi ansetter pasjonerte, entusiastiske og innovative personer og tilbyr dem et utfordrende og løsningsorientert arbeidsmiljø bygd på egenkraftmobilisering hvor de kan utnytte sine talenter og ambisjoner på best mulig måte.

Hva vi tilbyr: Attraktive fordeler for våre medarbeidere

Du har talent og du forventer fremtidsmuligheter. Vi ønsker å styrke vårt globale team. Så hvis du imponerer oss med din personlighet og ditt talent, tilbyr vi deg gode fremtidsutsikter – verden over.

Hva du kn forvente av din rolle i Henkel-teamet?

Vi ønsker å være best i alt vi gjør. Vår bedriftskultur karakteriseres av et dynamisk tankesett og en kontinuerlig villighet til endring. Innovasjoner skaper reell verdi for kundene våre. Engasjementet for bærekraft har alltid vært en viktig faktor for vår suksess. Mangfold på arbeidsplassen, som også blir åpenbar i prioriteter, kunnskap og ferdigheter hos våre medarbeidere, er en viktig verdi og et viktig konkurransefortrinn. Derfor støtter vi våre medarbeidere i deres personlige utvikling.

Studenter

Har du alltid vært bevisst på å oppnå mye og satt deg tydelige mål? Bra! Fordi sann ambisjon og drivkraft våkner ikke til live etter at studiene er avsluttet. Vent ikke med å vise hva du er god for – et vellykket internship i løpet av studietiden eller ved Henkel Innovation Challenge er det beste grunnlaget for å få en god stilling når du starter din arbeidskarriere og en lovende karriere hos Henkel.

Erfarne fagpersoner

Du har allerede oppnådd mye, men har fortsatt mange ambisjoner du vil realisere? Enten du er en erfaren spesialist eller leder, må forholdene ligge til rette for at du skal utnytte dine ferdigheter på best mulig måte. De rette betingelsene hvor topp-aktører kan utmerke seg i et team-miljø og bli godt belønnet for sine prestasjoner. Hos Henkel arbeider du i et miljø hvor prestasjoner, og ikke bare ren tilstedeværelse, teller. Vil tilbyr talenter med profesjonell erfaring varierte utviklingsmuligheter i et internasjonalt miljø – både i ditt hjemland og utenlands.