Ofte stilte spørsmål

Muligheter i Henkel

"Henkelånden"

Enkelte sier at det er det å delta som teller. Men i Henkel går vi for å vinne. Det er den ekstra motivasjonen, ambisjonen og lidenskapen som alle våre ansatte over hele verden har til felles. Du ser det i alle forretningsenhetene, i alle jobber og på alle nivåer i selskapet.

Henkels suksess er basert på mennesker som er åpne for nye opplevelser – mennesker med entreprenørånd som leter etter nye ideer til våre innovative varemerker og ledende teknologier.

Henkelanere er globalt forent av én idé: Vi er ett team. Det er "Henkelånden".

Fikk vi oppmerksomheten din, og er du nysgjerrig på å finne ut mer?
Ta kontakt med oss, enten personlig på et av våre arrangementer eller søk online i dag på: www.henkel.no/jobs.

Du finner våre nåværende jobbtilbud på nettstedet vårt via "Karrierer" -> "Finn jobbtilbud".
Se våre utfordrende karrieremuligheter og søk via www.henkel.no/jobs.

Du finner alle ledige stillinger hos Henkel her www.henkel.no/jobs.

Bare fyll ut jobbprofilen i jobbportalen og aktiver "jobbagenten". Avhengig av profilen din vil du bli varslet om fremtidige jobbmuligheter. Lykke til. (Informasjon på engelsk)

Søknadsprosess

YouTube Thumbnail How to apply at Henkel: A step-by-step guide (Thumbnail)

Siden søknadsprosessen vår er standardisert, oppfordres kandidater til å fylle ut sin profil på: www.henkel.no/karriere.
Hvis du finner en stilling du er interessert i og kvalifisert for, søker du bare på nettet. Så enkelt er det! Lykke til.

Det viktigste er CV-en din (resymé) og vitnemål/attester. Vårt nettbaserte søknadssystem gir deg muligheten til å skape din egen unike profil for å vise oss at du er den perfekte kandidaten for de ledige stillingene våre.

Send oss alle nødvendige søknadsdokumentene (f.eks. internship-rapporter, vitnemål, akademisk bakgrunn) som digitale filer i PDF-format.

Ja – bare fyll ut profilen din i vårt nettbaserte søknadssystem. Når online-profilen din er fullført, kan du søke på flere stillinger.

Rekrutteringsteamet behandler søknaden din, og det er derfor ingen direkte kontaktperson. Hvis det ikke er noen kontaktperson, bruk en generell hilsen, for eksempel: «Til den det måtte angå».

Ja. Ettersom Henkel er et internasjonalt selskap, vil du arbeide med kolleger fra hele verden, og engelsk er vårt offisielle bedriftsspråk. Generelt sett er regelen: Skriv søknaden på samme språk som stillingsannonsen.

Ja. Alle stillingsannonser i vårt nettbaserte søknadssystem er fortsatt ledige, og fjernes kun når stillingen er besatt. Internship blir tilbudt hele året, så du vil se ledige stillinger hele tiden. Du trenger ikke bekymre deg om datoen stillingen er lagt ut.

Vårt rekrutteringsteam vil hjelpe deg med alle henvendelser angående søknaden din. Kontakt teamet her.

Hvis du har tekniske spørsmål eller spørsmål om søknadsprosessen på nettet, kan du klikke her.

Det kan variere avhengig av jobbprofilen. Vanligvis går det bare noen få uker mellom søknad og ansettelse. For et internship bør du søke fire til seks måneder på forhånd. Her kan du lese om Henkels søknads- og utvelgelsesprosess.

Hver stilling som vi har åpen hos Henkel, er unik, og å finne den rette kandidaten er viktig både for kandidaten som ansettes og for Henkel. Vi ønsker å sikre at kandidaten og selskapet passer godt sammen. Vi vil gi tilbakemelding til kandidatene gjennom hele prosessen.

Lærling

Alle som er interessert i en lærlingeplass eller et integrert utdanningsprogram, bør søke online. Det går fort og sparer deg for tid og penger.

Hvis du er i lære på opplæringssenteret eller i bedriften, underviser vi deg 7,5 timer per dag. På yrkesskolen eller på universitetet avhenger arbeidstiden av timeplanen din.

Ja, praksisplasser for elever er mulig hos Henkel. Antall plasser er imidlertid begrenset. Du finner alle tilbud om praksisplass i jobbportalen vår – søk online.

Internship

Datoene for våre internships er fleksible og ikke knyttet til din semesterplan. Vennligst søk minst 4 til 6 måneder på forhånd, da mange stillinger fort blir besatt.

Vi har muligheter for internship tilgjengelig i våre kommersielle, kjemiske og teknologiske forretningsenheter.


Vi tilbyr internship på følgende områder:

 • Markedsføring, salg, markedsundersøkelser
 • Innkjøp, logistikk, Supply Chain Management
 • Økonomi, regnskap, controlling
 • Human Resources, bedriftskommunikasjon, IT og jus
 • Produktutvikling, forskning og analyse, emballasje


Du finner en oversikt over våre åpninger for internship på nettsiden Stillinger og søknad eller vårt jobbsøk på Henkel Careers Facebook-side. Vennligst søk minst fire til seks måneder før planlagt internship, ettersom mange stillinger fort blir besatt.

Ja, det kan du. Det finnes ingen bedre måte å stimulere ideer, inspirasjon og motivasjon til en vellykket avsluttende avhandling på enn å utføre praktiske oppgaver – spesielt med et flott selskap som Henkel. Vær oppmerksom på at vi generelt ikke foreslår eksplisitte temaer til avhandlingen, da vi ber deg om å komme med et konkret forslag. De fleste av avhandlingskandidatene har tidligere hatt internship hos Henkel.

Direct Entry

Hos Henkel har vi en rekke karrieremuligheter. Se våre aktuelle jobbtilbud på nettsiden vår eller via jobbsøk på Henkels karriereside på Facebook.

Du kommer til å bli glad for at du gjorde det!
 

Henkel tilbyr nyutdannede en rekke muligheter til å starte sin profesjonelle karriere – inkludert internasjonale perspektiver og jobbrotasjon.

Avhengig av region og funksjon tilbyr Henkel spesifikke traineeprogrammer:

 • 24 måneders økonomisk traineeprogram i Corporate Internal Audit i Tyskland.
 • Talent On-boarding Program i markedsføring og salg innen forretningssegmentet Beauty Care.

Vanligvis blir nyutdannede ansatt i fast stilling hos Henkel rett etter studiene – noe som har mange fordeler, som:

 • Ansvar fra dag én.
 • Omfattende praksisarbeid og coaching fra nærmeste overordnede.
 • Skreddersydd opplærings- og utviklingsprogram.
 • Ofte en jobbrotasjon på seks måneder i løpet av de første to årene.

Vår talentledelse er basert på vår "Triple Two"-filosofi: å la talenter arbeide i minst to forskjellige roller, i to forskjellige forretningssegmenter og i to forskjellige land. Grunnen til denne filosofien er at vi mener at det å jobbe i ulike roller, forretningsenheter og funksjoner er bra for din personlige utvikling og forbedrer din forståelse av Henkel som et globalt selskap.

Lær mer om din fremtid i Henkel

Ansiktene til ulike Henkel-ansatte. De ser selvsikkert ut og smiler.

La oss våge å gjøre en forskjell sammen.

En karriere hos oss betyr å vokse i en levende og mangfoldig kultur av tillit, tilhørighet og å bringe ideene dine til liv.
Våger du å gjøre en forskjell? La oss snakke.