Bærekraftighet

Som bærekraftige ledere har vi som mål å bruke nye løsninger for bærekraftig utvikling samtidig som vi fortsetter vårt forretningsansvar og øker vår økonomiske suksess. Denne ambisjonen omfatter alle selskapets aktiviteter gjennom hele verdikjeden.

Strategi

Vår bærekraft strategi

Å skape mer verdi gjennom våre forretningsaktiviteter samtidig som vi reduserer miljøavtrykket vårt - det er vårt mål for 2030.

Samfunnsansvar

Samfunnsansvar

Samfunnsengasjement eller samfunnsansvar har alltid vært en integrert del av vårt ansvar som selskap.

I over 140 år har Henkel tatt en visjonær tilnærming til å støtte miljømessig og sosial utvikling. Vi anerkjenner den potensielle effekten vi kan ha ved å utvikle bærekraftige innovasjoner – fordi våre produkter og teknologier brukes millioner av ganger rundt om i verden hver dag. Vi har integrert miljømessige og sosiale kriterier i vår innovasjonsprosess, slik at hvert nytt produkt eller formulering vi lanserer bidrar til bærekraft.

I tillegg til dette fokuset på innovasjon har vi satt oss ambisiøse mål som en del av en omfattende bærekraftstrategi. Dette gir en felles forståelse av vår reiserute ved å bygge bærekraft i det daglige arbeidet til våre ansatte rundt om i verden. Og det driver fremgang mot forbedret bærekraft og forretningsytelse – fordi vi tror at disse to aspektene går hånd i hånd. Sammen med våre partnere fremmer vi bærekraft langs hele verdikjeden.

Bærekraftighet i Norge

Lokalt implementerer vi den globale CSR-strategien i alle våre aktiviteter og gjennom hele verdikjeden – fra produksjon og kundesamarbeid til støtte av lokale veldedighetsorganisasjoner og aktiviteter for ansatte.

Vår tilnærming til bærekraftighet

Lær mer om Henkels tilnærming til bærekraft på vår globale nettside henkel.com (på engelsk).Bedriftsforpliktelse