Min samling

Hva vi tilbyr: Attraktive fordeler for våre medarbeidere

Du har talent og du forventer fremtidsmuligheter. Vi ønsker å styrke vårt globale team. Så hvis du imponerer oss med din personlighet og ditt talent, tilbyr vi deg gode fremtidsutsikter – verden over.

Du er kanskje god, men vi ønsker at du skal bli enda bedre. Og er du veldig bra, utfordrer vi deg til å bli en av de beste. Uansett nivå – student, nyutdannet, ekspert eller spesialist – med vårt globalt stadardiserte opplærings- og utviklingstilbud fremmer vi alle sider av profilen din.

Hos Henkel venter det globale markedet og vårt globale team på deg – to katalysatorer for din karriereutvikling som gir trippel belønning. Vår unike «Triple Two» jobb-rotasjonsfilosofi gir en massiv boost for din internasjonale erfaring, dine kulturelle kunnskaper og ditt personlige kontaktnettverk.

Vi regner med din ytelse og belønner den deretter – med en resultatbasert lønnsstruktur, aksjeopsjoner og bedriftspensjonsordning. Attraktive fordeler gjør pakken komplett: Din helse på jobb er viktig for oss.

Kort om våre medarbeidergoder

Utvikling på hvert nivå

Vi optimaliserer ikke bare kontinuerlig kvaliteten på våre produkter, vi streber også hver dag etter å forbedre oss som en global enhet. Henkels medarbeidere drar fordel av et mangfold av faglig opplæring og videreutdanning ved hjelp av de nyeste teknikkene og teknologiene. Det vi tilbyr strekker seg langt utover den klassiske klasseromsundervisningen. Vår ambisjon er livslang læring – på arbeid, via formell opplæring, fra dine kolleger eller digitalt.