Beauty Care

Henkel Beauty Care har ledende markedsposisjoner over hele verden, og virksomheten til forbrukerprodukter utvides kontinuerlig. Forretningsenheten utvikler, produserer og selger en rekke vellykkede produkter av høy kvalitet (hår, kropp, hud og oral), som er tilgjengelige i 150 land over hele verden.

Beauty Care er aktiv i både forbrukervarer og profesjonell virksomhet. I Forbruksvarer vil vi fortsette å utvide vårt innovasjonslederskap i modne markeder for å øke vår andel der ytterligere. I profesjonell virksomhet fortsetter vi vår globaliseringsstrategi, med særlig fokus på å stimulere våre fremvoksende markeder. Vi har ledende markedsposisjoner i alle de internasjonale markedssegmentene. Henkel Beauty Care står for forbrukerprodukter innen hårfargestoffer, hår styling, hårpleie, kroppspleie, hudpleie og oral pleie. Schwarzkopf Professional er blant verdens tre ledende leverandører av profesjonelle produkter.

Henkel Beauty Care i Norden

Forretningsenheten Beauty Care i Norden er aktiv både på området detaljhandel og profesjonell virksomhet.

Gjennom detaljhandelsvirksomheten kan forbrukerne kjøpe produkter i butikken og dermed nyte godt av en rekke kvalitetsprodukter innen hårpleie, -farge og -styling samt kropps- og munnpleie. I Norden er vi dessuten stolte av en del lokale juveler som er høyt verdsatt blant forbrukerne.

Vårt profesjonelle forretningssegment, Schwarzkopf Professional, leverer innovative teknologier og produkter utelukkende til frisører – produkter som gjør det enklere for forbrukerne å finne sin individuelle stil, gjør skjønnhetsregimet enklere og i siste instans overgår forventningene. To ganger i året tilbyr vi frisører vårt såkalte "Essential Looks"-program i form av inspirasjons- og opplæringsmateriale som omfatter de nyeste trendene for kommende sesong. Trendene blir fanget opp av frisørteam som deltar på moteuker i London, Paris, Milano og New York.

icon hair color

Visste du at det

hvert sekund selges

mer enn 20 hårfarger

fra Henkel over

hele verden?

Våre største varemerker i Norge