BlondMe

Sikkert. Kraftfullt. Skreddersydd. Ikonisk.
Det eneste varemerket som helt og holdent er dedikert til blondt hår.

BlondMe gir skreddersydd blondering, farge og pleie for blondt hår, med maksimal sikkerhet, takket være innovasjoner innen farge og pleie fremmet av bonding-teknologi.

Sikkert
BlondMe er det første varemerket innen blondering, farge og pleie med Advanced Bonding System som gir fantastiske resultater med enestående blond hårkvalitet, selv i de mest krevende situasjoner. Den integrerte bonding-teknologien består av 3 steg:

  1. Beskyttelse av bindingene i håret.
  2. Dannelse av nye bindinger.
  3. Vedlikehold av bindingene.

Kraftfullt
BlondMe Bond Enforcing Premium Lightener 9+ gir uslåelig lysning av håret med opptil 9 nyanser. Den integrerte bonding-teknologien gir en kraftfull, men likevel beskyttende bleke- og lysningsprosess med minimert antall brukne hårstrå for en enestående blond hårkvalitet.

Skreddersydd
Vårt unike fargesortiment er bruksklart og enkelt å bruke, slik at du kan finne den rette nyansen for hver kunde, alt etter ønsker og hårtype. Det første skreddersydde sortimentet for blondt hår er spesielt utviklet for å ivareta den sensitive strukturen i blondt hår.

Ikonisk
Våre ikoniske looker og teknikker dekker de nyeste trendene innen blondt hår og overvinner alle utfordringer for lysning og bleking.