Beauty Care

Henkel Beauty Care har en ledende markedsposisjon verden over, og antall varemerker øker stadig. Forretningssegmentet utvikler, produserer og selger en rekke kvalitetsprodukter (hår-, kropps-, hud- og munnpleie) til 150 land over hele verden.

Beauty Care-segmentet er aktivt innen både forbrukerartikler og profesjonelle frisørsalonger. I segmentet for forbrukerartikler ønsker vi å styrke vår ledende posisjon som innovativ aktør i de modne markedene ytterligere, slik at vi kan øke vår andel enda mer. I segmentet for frisørsalonger viderefører vi vår globaliseringsstrategi med spesielt fokus på å stimulere de nye markedene. Vi har ledende markedsposisjoner i samtlige internasjonale markedssegmenter. Henkel Beauty Care har merkevarer på områder som hårfarge, hårstyling, hårpleie, kroppspleie, hudpleie og munnpleie. Schwarzkopf Professional er blant verdens fire ledende leverandører av frisørsalongprodukter.

Henkel Beauty Care i Norden

Forretningsenheten Beauty Care i Norden er aktiv både på området detaljhandel og profesjonell virksomhet.

Gjennom detaljhandelsvirksomheten kan forbrukerne kjøpe produkter i butikken og dermed nyte godt av en rekke kvalitetsprodukter innen hårpleie, -farge og -styling samt kropps- og munnpleie. I Norden er vi dessuten stolte av en del lokale juveler som er høyt verdsatt blant forbrukerne.

Vårt profesjonelle forretningssegment, Schwarzkopf Professional, leverer innovative teknologier og produkter utelukkende til frisører – produkter som gjør det enklere for forbrukerne å finne sin individuelle stil, gjør skjønnhetsregimet enklere og i siste instans overgår forventningene. To ganger i året tilbyr vi frisører vårt såkalte "Essential Looks"-program i form av inspirasjons- og opplæringsmateriale som omfatter de nyeste trendene for kommende sesong. Trendene blir fanget opp av frisørteam som deltar på moteuker i London, Paris, Milano og New York.

Andel av Henkels totale omsetning Beauty Care
3,752 millioner euro i 2020

19% av Henkels totale omsetning. Les flere fakta og tall på engelsk på henkel.com.

Våre største varemerker i Norge

Markeder

Forretningssegmentet Beaty Care er aktivt på området forbrukerartikler med hårprodukter, kroppspleie, hudpleie og munnpleie samt på området frisørsalonger.