Schwarzkopf

I over 120 år har Schwarzkopf representert kvalitet, ekpertise og innovasjon. Schwarzkopf har derfor høy troverdighet hos sine forbukere.

Schwarzkopf står for innovasjon, pålitelighet, kvalitet, tillit og kompetanse - dette er grunnlaget som vår virksomhet jobber etter. Vi drives av vår lidenskap for å skape vakkert hår, noe som gjenspeiles i alle våre produkter.

Konsumentprodukter

Professional HairCare for you.

Vi står for innovasjon, pålitelighet, kvalitet, tillit og kompetanse - dette er grunnlaget som vår virksomhet jobber etter. Merkets suksess og forbrukers tilfredshet, er et resultat av å kontinuerlig møte de høye forvetningene som uttrykkes gjennom vår merkepåstand "Professional HairCare for You".

Vi drives av vår lidenskap om å skape vakkert hår, noe som gjenspeiles i alle våre produkter. Som en paraplymerkevare omfatter Schwarzkopf en bred produktportefølje i kategoriene hårpleie, hårstyling og hårfarge, inkludert legendariske merker som Schauma, Drei Wetter Taft og Brilliance. Den kjente Schwarzkopf-silhouetten er plassert på hver produktpakke og vises tydelig i alle reklamer. Dette merket tilhører hver produktinnovasjon som er lansert under navnet Schwarzkopf.

For profesjonelle i frisørsalonger

Schwarzkopf Professional – sammen. Lidenskap for hår

Vi tror på helhet – at helhet er bedre enn summen av enkelte deler. Vi tror på delt lidenskap – lidenskap for hår. Vi tror på ekte partnerskap – et tosidig forhold livet ut.

Vi er Schwarzkopf Professional, og vi er her for frisørene.

Våre frisører er midtpunktet rundt alt det vi gjør. Vi har bygget vår dynamiske forretningsmodell rundt dem. Innovative produkter, responsiv støtte, førsteklasses opplæring, tilgjengelig inspirasjon, ekte glede – vi tilbyr alt dette og mye mer. Vi måler suksessen vår etter frisørenes suksess. Det er alt som teller.