Keratin Color

Schwarzkopf sin første pleiende anti-age hårfarge i 3 steg gir et langvarig fargeresultat som matcher perfekt til hudtonen din, og gir 100% gråhårsdekning i alle nyanser.

Formulaen i Keratin Color inneholder Keratin-kompleks som beskytter hårfibrene dine før, under og etter farging. Med opptil 80% mindre hårslitasje gir Keratin Color deg en følelse av tykkere og fyldigere hår.

Keratin-Kompleks: Hårtuppene er ofte skadet og mer porøse enn resten av håret, hvilket gjør at de raskere mister fargen. Forbehandlingsserumet reparerer hårets ytre lag og gjør at fargen ser jevnere ut i hele lengden av håret.

Flatterende pigmentmiks: Kraftige og intense farger kan se ut som en fargehjelm rundt ansiktet ditt. Fargekremen i den innovative pigmentblandingen har varme pigmenter med naturlige toner, som matcher perfekt til hudtonen din.

Ammoniakk Kontroll-Teknologi: Den innovative ammoniakk kontroll-teknologien med innkapslet ammoniakk gir en bedre duftopplevelse, uten å gå på bekostning av gråhårsdekningen.