• Norge | Endre nettsted
  • Kontakt
  • Legg til Min samling
  • Del

Markeder

Du kan finne substanser fra Henkel i mange framstilte produkter som finns i vår hverdag: biler, bøker og tidsskrift, datamaskiner, fly, kjøleskap, mobiltelefoner, møbler, tekstiler, forpakninger og mye annet. 

Hjem, skole og kontor

Henkel tilbyr en komplett portefølje av svært innovative merkevarer som tilfredsstiller enhver husholdning, skole og kontorbehov

I over 75 år har navnet Henkel stått for innovasjon, ledende kvalitet og det høyeste nivå av ekspertise innen lim for hjem, skole og kontor. Henkel og deres ledende varemerker finnes over hele verden og erfarer at kundene stoler på produktene og opplever en høy grad av pålitelighet. Samtlige av våre produkter og varemerker har et felles prinsipp: Henkel gjør livet enklere. 

Gjør det selv

I mer enn 75 år har navnet Henkel stått for innovasjon, ledende kvalitet og de høyeste ekspertisenivåer for Gjør det selv-produkter. Henkels ledende varemerker finnes over hele verden og er anerkjente i deres respektive kategorier og regioner. Alle våre produkter og varemerker har et felles prinsipp: Henkel gjør livet enklere.

Byggevarer og møbler

Mer enn noen gang før er produsentene og deres leverandører avhengig av bruken av moderne produksjonsprosesser. Gjennom dyktig samordning av produkter, prosesser og tjenester er det mulig å oppnå høyere kvalitet, produktivitet og økonomisk effektivitet. Henkel demonstrerer hvordan dette kan gjøres i praksis gjennom klebemidler og systemer for bygge- og møbelindustrien.

Henkel er ekspert på dekorative overflater og bidrar til å skape nye ideer innenfor produktdesign. Med våre klebemidler for møbelindustrien oppnår kundene både høyere effektivitet og større bærekraft.

Teknologisk bredde kombinert med brukerkunnskap, allsidig støtte og bransjeforståelse gjør Henkel til verdensledende og den foretrukne leverandøren til bygningsdelindustrien.

Innenfor treforedlingsbransjen er Henkel din globale partner for produkter av høy kvalitet og profesjonell teknisk støtte slik at kundene våre blir i stand til å være et hestehode foran når det gjelder produktutvikling, design og sikkerhet ved bruk av flytende PUR-klebemidler.

Energi & forsyning

Henkel tilbyr førsteklasses lim, innkapslings materialer og konforme belegg for å håndtere et bredt spekter av anvendelser innen energi og forsyningsvirksomheter.

Med en omfattende produktportefølje støttet av flere tiår med erfaring og teknisk ekspertise fra et profesjonelt team, er det ikke rart at Henkel er en global leder og foretrukket leverandør til mange av de største produsentene i verden. Med kompetanse og produkter i både OEM design og anleggs vedlikehold, er Henkel i stand til å tilby en komplett løsningspakke.

Industriell montering

Enhver industriell montering bærer sitt eget sett av utfordringer. Faktorer som lim råvarevalg, temperaturbestandighet, viskositet og herdetid må vurderes.

Uavhengig av bransje, er Henkels limer utviklet for å løse problemer, gi konsistent, pålitelig ytelse og overgå kundenes forventninger.

Vi har eksperter, valideringsmetoder og nettverk for å finne den beste løsningen for deg. Våre erfarne felt og ingeniørteam kan gi deg en optimalisert kostnadseffektiv og teknisk løsning. Våre avanserte treninger kan skreddersys til dine spesifikke behov for å hjelpe deg å bli en ekspert. Henkel kan med sine flere tiårs materiell utviklingskompetanse, tilby et bredt spekter av monterings- og beskyttelsesmaterialer for industrielt miljø, herunder miljøvennlige materialer.

Vedlikehold, reparasjon og ettersyn

Betjener bransjer over hele verden: Et produkt for alle bruksområder, fra anerkjente merker som er felt-testet og pålitelig. Det er hva fagfolk innen vedlikehold er blitt vant til å forvente fra Henkel.

Dra nytte av vår kompetanse for å oppnå de beste resultatene for vedlikeholds- og reparasjonsbehov. Våre produkter kan hjelpe deg å øke påliteligheten, forbedre sikkerheten, spare tid, og redusere kostnadene.

Helse og omsorg

Ingeniørene, spesialistene og kjemikerne innenfor helse og omsorg hos Henkel er seg bevisst at produktdesignløsningen din er unik, og derfor må også klebemiddelløsningen være det.

Henkels tekniske ekspertise, vårt tilbud om lav-risiko-partnerskap, vår innovasjonsfilosofi, vår globale infrastruktur for støtte og vår bakgrunn som ledende leverandør av markedsledende kjemiske tilsetninger gjør oss i stand til å bidra til fremtidens utvikling innenfor legemiddeldesign og den elektroniske legemiddelindustrien.

Innenfor engangs hygieneprodukter og fiberindustrien kombinerer våre produkter hudvennlighet med høy klebeevne. Våre kunder kan nyte godt av de største tilgjengelige ressursene innenfor forskning og utvikling innenfor klebemiddelindustrien. Vi lærer opp kundene våre både på våre fabrikker og på deres arbeidssteder slik at de bedre forstår hva de trenger. Samtidig kan vi formidle vår kunnskap når det gjelder klebemidler for å oppnå optimale resultater.

Emballasje og papir

Emballasjen spiller en avgjørende rolle for firma innenfor mat- og forbruksvarebransjen. Den gir ikke bare den holdbarheten og styrken som trengs til beskyttelse og transport, den er også blitt en integrert del av hyllemarkedsføringen. Henkel spiller en nøkkelrolle på begge fronter, fra klebemidlene som brukes til å produsere emballasjen til beleggingen som fremhever dem i en overfylt butikkhylle.

Helt siden merkevarer ble introdusert og supermarkeder med selvbetjening dukket opp, har emballasjeindustrien bare blitt viktigere og viktigere. Teknologiene som brukes, er i stadig endring og utvikling – og Henkel spiller en nøkkelrolle i denne prosessen. Moderne produktemballasje har selvsagt to funksjoner: beskytte innholdet og selge produktet. Spesialistene på klebemidler hos Henkel utvikler løsninger slik at ideene til emballasjedesignerne kan forvandles til produserbare forpakninger.