Markeder

Du kan finne substanser fra Henkel i mange framstilte produkter som finns i vår hverdag: biler, bøker og tidsskrift, datamaskiner, fly, kjøleskap, mobiltelefoner, møbler, tekstiler, forpakninger og mye annet. 

Automotive & Transportation

Henkel er nøkkelpartner og løsningsleverandør innen design, utvikling, produksjon og vedlikehold av biler, lastebiler, fly og transportsystemer. Våre høyytelseslim og tetningsmasse gjør det mulig for kunder å designe og bygge avanserte, lette konstruksjoner og muliggjøre tilsynelatende motstridende mål som høyere hastigheter og lavere drivstofforbruk.

Fordi vi er tidlig involvert i design- og utviklingsprosessene, kan vi tilby skreddersydde løsninger til markedsutfordringer og behov. Resultatet er et distinkt konkurransefortrinn så vel som miljøansvarlig og kostnadseffektiv drift.

Electronics

Elektronikkinnovasjon berører nesten alle aspekter av livene våre. Vi kjører hybride og elektriske kjøretøy med avanserte sjåførassistansesystemer, bruker smarttelefoner til å styre vårt arbeid og lek, se en ny verden gjennom augmented reality (AR) headset, glede oss over personlig underholdning på skjermen mens vi flyr og kontrollerer boarealet vårt gjennom tilkoblede hjemmeenheter. For mange år siden var noen av disse nyvinningene bare en drøm.

Henkel er den fremste leverandøren av materialer innen elektronikkmontering og halvlederemballasje. Våre avanserte formuleringer inkluderer en rekke produkter som letter elektrisk sammenkobling, gir strukturell integritet, tilbyr kritisk beskyttelse og overfører varme for pålitelig ytelse. Vi er stolte av å lage produkter som forbedrer dagens elektroniske teknologier og muliggjør fremtidens fremskritt.

Metal Processing

Hos Henkel kombinerer vi overlegne metallbehandlingsprodukter sammen med applikasjonssystemer og topp teknologistøtte, slik at du kan maksimere produktiviteten og samtidig redusere kostnadene. Fra smiing til ekstrudering og tegning av stål, ikke-jernholdige metaller, portefølje av metallspiral, metallemballasje og metallbearbeidingsløsninger støttes av tiår med erfaring og innovasjon.

Metal processing industries
Vår brede produktportefølje inkluderer rullende oljer, bearbeiding av smøremidler, rengjøringsmidler, forbehandling og passivater som brukes i mange bransjer, inkludert mat- og drikkecontainerindustrien, stålindustrien og bilindustrien.

Hjem, skole og kontor

Henkel tilbyr en komplett portefølje av svært innovative merkevarer som tilfredsstiller enhver husholdning, skole og kontorbehov

I over 75 år har navnet Henkel stått for innovasjon, ledende kvalitet og det høyeste nivå av ekspertise innen lim for hjem, skole og kontor. Henkel og deres ledende varemerker finnes over hele verden og erfarer at kundene stoler på produktene og opplever en høy grad av pålitelighet. Samtlige av våre produkter og varemerker har et felles prinsipp: Henkel gjør livet enklere. 

Gjør det selv

I mer enn 75 år har navnet Henkel stått for innovasjon, ledende kvalitet og de høyeste ekspertisenivåer for Gjør det selv-produkter. Henkels ledende varemerker finnes over hele verden og er anerkjente i deres respektive kategorier og regioner. Alle våre produkter og varemerker har et felles prinsipp: Henkel gjør livet enklere.

Byggevarer og møbler

Mer enn noen gang før er produsentene og deres leverandører avhengig av bruken av moderne produksjonsprosesser. Gjennom dyktig samordning av produkter, prosesser og tjenester er det mulig å oppnå høyere kvalitet, produktivitet og økonomisk effektivitet. Henkel demonstrerer hvordan dette kan gjøres i praksis gjennom klebemidler og systemer for bygge- og møbelindustrien.

Henkel er ekspert på dekorative overflater og bidrar til å skape nye ideer innenfor produktdesign. Med våre klebemidler for møbelindustrien oppnår kundene både høyere effektivitet og større bærekraft.

Teknologisk bredde kombinert med brukerkunnskap, allsidig støtte og bransjeforståelse gjør Henkel til verdensledende og den foretrukne leverandøren til bygningsdelindustrien.

Innenfor treforedlingsbransjen er Henkel din globale partner for produkter av høy kvalitet og profesjonell teknisk støtte slik at kundene våre blir i stand til å være et hestehode foran når det gjelder produktutvikling, design og sikkerhet ved bruk av flytende PUR-klebemidler.

Energi & forsyning

Henkel tilbyr førsteklasses lim, innkapslings materialer og konforme belegg for å håndtere et bredt spekter av anvendelser innen energi og forsyningsvirksomheter.

Med en omfattende produktportefølje støttet av flere tiår med erfaring og teknisk ekspertise fra et profesjonelt team, er det ikke rart at Henkel er en global leder og foretrukket leverandør til mange av de største produsentene i verden. Med kompetanse og produkter i både OEM design og anleggs vedlikehold, er Henkel i stand til å tilby en komplett løsningspakke.

Industriell sammenføyning

Uansett bransje er Henkel lim designet for å løse problemer, gi jevn, pålitelig ytelse og overgå kundens forventninger.

Fra klebemidler som reduserer lyd og vibrasjoner i apparater, til gjengelåser og tetningsmidler som forhindrer kostbare HVAC-væskelekkasjer, Henkel er kilden for løsninger som effektiviserer produksjonslinjene i produksjonen.

Vedlikehold, reparasjon og ettersyn

Når bevegelige deler ikke beveger seg, kan det bety kostbar driftsstans og kostbar bytte av deler og maskiner.

Loctites forebyggende vedlikeholdsprosess støttes av løsninger fra verdens største produsent av lim. Det er en effektiv måte å unngå utstyrssvikt og forlenge levetiden til teknologiske eiendeler.

Helse og omsorg

De medisinske, medisinske elektroniske og medikament-leveringsingeniørene, spesialistene og kjemikerne hos Henkel innser at produktdesignløsningen din er unik, så Henkel-materialløsningen din må også være det.

Henkels tekniske ekspertise, lavrisikopartnerskapsproposisjon, innovasjonsfilosofi, global supportinfrastruktur og historie som en ledende formulator av markedsledende materialer sikrer at vi muliggjør fremtidig utvikling av design av medisinsk utstyr.

For medisinske bånd gir vi deg et komplett utvalg av hotmelts, vannbaserte akrylløsningsmiddel så vel som UV akryllim som gir utmerket vedheft mens du er skånsom mot huden, forankring til forskjellige bærere brukt i medisinsk bruk og god pusteevne.

Henkel vet at kvalitet og konsistens er avgjørende i legemiddelindustrien, og forsikrer leveringssystemutvikleren, medikamentmarkedsføreren og pasienten om at lappen vil feste seg og levere medisinen slik den er designet. Vi har erfaring, ressurser og kompetanse for å gjøre ditt transdermale prosjekt til en suksess.

For den medisinske elektroniske utstyrsindustrien tilbyr Henkel høy pålitelighet, velprøvde monteringsløsninger som elektrisk ledende blekk og lim, innkapsling, underfylling, lodde og filmmaterialer. Slike løsninger brukes ved montering av kardio- og nevrostimuleringsenheter, fuktighetsdetekterende sensorer, EKG- og TENS-elektroder.

Emballasje og papir

Utover et tiltalende design, søker forbrukere on-the-go pakker med bærekraft som hjørnestein. Hver pakke må gi forbrukerne forsikring om at innholdet oppfyller merkets løfte. Produsentene navigerer forbrukerbehov og vender seg mot leverandører som forstår deres utfordringer i emballasjen.