En mann med en bok som lener seg mot et tre

BÆREKRAFTIGHET

Som vist i våre bedriftsverdier, er vi dedikert til å lede arbeidet med hållbarhet. Som ledere streber vi etter banebrytende nye løsninger for hållbar utvikling, samtidig som vi utformer arbeidet vårt på en ansvarlig måte og øker vår økonomiske suksess.

Vår strategi

Vår hållbarhetsstrategi er inspirert av vårt formål: Pioneers at heart for the good of generations (Pionerer i hjertet til beste for fremtidige generasjoner). Med vår banebrytende tankegang, vår kunnskap, våre produkter og teknologi, ønsker vi å berike og forbedre livene til milliarder av mennesker hver dag – og forme en synlig fremtid for kommende generasjoner.

Dermed er hållbarhet en sentral del av vår fremtidsvisjon. Vi ønsker å aktivt drive utvikling mot en hållbar økonomi og et hållbart samfunn, samt beskytte og gjenopprette naturen, bidra til sterke samfunn og styrke påliteligheten til våre interessenter.

Vårt 2030+ Sustainability Framework setter våre langsiktige ambisjoner i tre dimensjoner av gjenbrukbar planet, styrkede samfunn og betrodd partner og kobler sammen målet vårt om å oppnå en "forskjell til fordel for fremtidige generasjoner".

TRANSFORMATIONAL IMPACT FOR THE GOOD OF GENERATIONS
Sylvie Nicol

   

Ser vi fremover er vi godt forberedt: bærekraft er dypt forankret i vår bedriftsstrategi og lever i vårt formål. Med det som bakgrunn fortsetter vår bærekraftsreise!

maxresdefault

Våre suksesser i 2023

Vår bærekraftstrategi dreier seg om å implementere våre ambisjoner gjennom konkrete tiltak og prosjekter for å oppnå praktisk suksess. Nedenfor kan du se utvalgte prestasjoner fra 2023: