Veiledning til Min samling

Finn ut hvordan du kan bruke funksjonen Min samling på Henkels nettsted!

Bla gjennom bildegalleriet for å finne ut hvilket innhold du kan legge til, hvordan du velger favoritter og hvilke muligheter du har på din personlige Min samling-side.

Så kan du lage din egen samling med innhold fra henkel.no – til eget bruk eller for å dele med andre!

HVILKET INNHOLD KAN DU LEGGE TIL OG HVORDAN GJØR DU DET?Når du blar gjennom Henkels nettsted, kan du bruke "Legg til i min samling"-ikonet i toppteksten for å velge nyheter, pressemeldinger og informasjon fra kapitalmarkedet i tillegg til sider med informasjon om varemerker eller stillinger som du vil inkludere på din Min samling-side.

Når du blar gjennom Henkels nettsted, kan du bruke "Legg til i min samling"-ikonet i toppteksten for å velge nyheter, pressemeldinger og informasjon fra kapitalmarkedet i tillegg til sider med informasjon om varemerker eller stillinger som du vil inkludere på din Min samling-side.For å legge til separate nedlastinger, bilder, videoer og innhold i din personlige samling, klikker du på "Legg til i min samling"-knappen for det respektive elementet.

For å legge til separate nedlastinger, bilder, videoer og innhold i din personlige samling, klikker du på "Legg til i min samling"-knappen for det respektive elementet.Etter at du har lagt til sider eller enkeltelementer i samlingen din, vil du bli varslet når elementet har blitt lagt til.

Etter at du har lagt til sider eller enkeltelementer i samlingen din, vil du bli varslet når elementet har blitt lagt til.

HVA KAN DU GJØRE PÅ MIN SAMLING-SIDEN?Klikk på "Alternativer" for å sortere, laste ned eller slette valgte elementer i samlingen din.

Klikk på "Alternativer" for å sortere, laste ned eller slette valgte elementer i samlingen din.Klikk på "Flytt" for å plassere elementer i ønsket rekkefølge i en innholdsgruppering.

Klikk på "Flytt" for å plassere elementer i ønsket rekkefølge i en innholdsgruppering.Med knappen "Last ned alt" har du mulighet til å laste ned alle elementer av samme innholdstype med kun et tastetrykk.

Med knappen "Last ned alt" har du mulighet til å laste ned alle elementer av samme innholdstype med kun et tastetrykk.For å slette valgte elementer, klikker du på "Fjern".

For å slette valgte elementer, klikker du på "Fjern".Ønsker du å dele samlingen din med forretningsforbindelser, kolleger eller venner? Bare klikk på "Opprett lenke" for å videresende siden via e-post.

Ønsker du å dele samlingen din med forretningsforbindelser, kolleger eller venner? Bare klikk på "Opprett lenke" for å videresende siden via e-post.