3 spørsmål til Alam

Shah Alam Jal

Stilling: Internship i Global Diversity & Inclusion    
Varighet: 6 måneder
Forretningsenhet: Selskapets HR-avdeling

Hva er den beste lærdommen du vil ta med deg videre etter praksisperioden i Henkel?
Jeg er praktikant i Henkel D&I, og vi holder nå på med en presentasjon av handlingsplanen. Jeg er overrasket over å se hvordan teamet vårt utfører oppgaver. De bruker for eksempel tid på å lese artikler, bøker osv. og er alltid oppdatert. Det jeg har lært er "Læring stopper aldri i Henkel".

Hva er den største morofaktoren når du jobber i Henkel?
A) For meg er det å kle seg mindre formelt. Vi går pent, men uformelt kledd. Noe som faktisk reduserer stress. Jeg tilhører en generasjon mellom millenniumsgenerasjonen og generasjon Z. Jeg trives når ingen dømmer deg for hva du har på deg, men for hva du gjør.
B) Noen ganger liker jeg å være alene, og det åpne kontorområdet med kafé er det jeg liker best. Noen ganger bruker jeg plassen til å jobbe eller bare til å slappe av.

Hva er unikt ved å jobbe i Henkel?
Jeg er med i Corporate D&I Team og jeg arbeider tett med vår Corporate Head for D&I. Jeg følte meg inkludert i nesten alle oppgavene vi fokuserer på. Jeg fikk også muligheten til å snakke med andre regionsjefer og skrive til dem ofte. Jeg føler at jeg er med i et verdensomspennende Henkel-nettverk.