Min samling

Adhesive Technologies

Henkel er en ledende leverandør av løsninger innen lim, tetningsmidler og funksjonell overflatebehandling. Vi tilbyr et omfattende utvalg av skreddersydde løsninger for våre kunder samt forbrukerprodukter av høy kvalitet. Vårt globale ekspertteam samarbeider med kundene for å levere best mulig service. Våre innflytelsesrike innovasjoner og ledende teknologier under toppmerkevarer som f.eks. Loctite, skaper bærekraftig verdi for industrikunder, forbrukere og profesjonelle aktører.

Vårt produktsortiment til industrien er organisert i fem merkevaregrupper – Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson og Aquence. Til forbrukere og profesjonelle aktører fokuserer vi på de fire globale varemerkeplattformene Pritt, Loctite og Pattex.

  • Innenfor segmentet Emballasje og forbrukerartikler samarbeider vi med internasjonale kunder for å utvikle innovative løsninger for produksjon av matvareemballasje og forbruksvarer.
  • Innenfor segmentet Transport og metallleverer vi overlegne systemløsninger, en omfattende teknologiportefølje og spesialiserte tekniske tjenester til bil-, fly- og metallbearbeidingsindustrien.
  • Innenfor segmentet Generell industritilbyr vi et omfattende produktsortiment til fremstilling og vedlikehold av varige forbruksvarer.
  • Elektronikk-segmentet vårt tilbyr kunder i elektronikkbransjen verden over et omfattende utvalg av innovative, høyteknologiske limprodukter og materialer til fremstilling av mikrobrikker og montering av elektronisk utstyr og termiske styringssystemer
  • Når det gjelder segmentet lim til Forbrukere, håndverkere og bygningsindustriselger vi en lang rekke merkeprodukter beregnet for private brukere og håndverkere.

Når det gjelder lim til Forbrukere, håndverkere og bygningsindustriselger vi en rekke merkeprodukter beregnet for private brukere og håndverkere.

Våre største varemerker i Norge

Våre største varemerker globalt

Markeder

Du finner løsninger fra Henkel i en rekke ting vi støter på i dagliglivet: Biler, bøker og tidsskrifter, PC-er, fly, kjøleskap, mobiltelefoner, møbler, tekstiler, emballasje og mye mer.

Tjenester