Min samling
Internship-muligheter, opplæring og utvikling

Studenter

Det er aldri for tidlig å tilegne seg arbeidserfaring.

Henkel tilbyr engasjerte studenter ulike muligheter for å tilegne seg praktisk erfaring og bevise hva de er gode for. Allerede under studiene kan du utforske Henkels fascinerende univers med våre varemerker og teknologier. Dette gir deg mulighet til å utvide ditt profesjonelle nettverk og planlegge din Henkel-karriere etter at du har avsluttet studiene.

Jobbtilbud til studenter

Job search

Internship for studenter

Fullt integrert. Allsidig nettverk. Under et internship vil du få førstehånds kunnskap om hva som kjennetegner Henkels medarbeidere og gjør at de lykkes. Du vil bli integrert i teamet helt fra første dag, og vil kunne finne ut hva det betyr å arbeide for en internasjonal markedsleder og definere morgendagens marked – enten det gjelder forbrukervarer eller industriprodukter. Benytt deg av denne muligheten og overbevis oss om dine talenter og initiativer – sammen med 1 500 andre praktikanter verden over hvert år.

Hvert internship starter med en klargjøring av individuelle delmål og målsettinger. Etterpå kan du starte umiddelbart og gi ambisjonene dine frie tøyler. Alt fra første dag vil du være integrert og må gjennomgå et tilpasset program. I mellomtiden kan du stole på kontinuerlig støtte fra våre medarbeidere i HR-avdelingen og din mentor, som vil være en erfaren medarbeider i din avdeling.

Oppgaver og muligheter

Kopiere og lage kaffe? Nei, helst ikke! Under ditt student-internship vil du arbeide i vår daglige drift og med prosjekter som et fullverdig team-medlem. I tillegg vil det bli rikelig med muligheter til å få et glimt av livet utenfor din avdeling.

  • Ved siden av å støtte den operative virksomheten, tar du ansvar for ditt eget prosjekt som gir deg mulighet til å vise hva du kan.
  • Du deltar også i presentasjoner i ulike avdelinger.
  • Du vil få utallige muligheter til å bygge opp og utvikle ditt personlige nettverk.

Generelle betingelser: fleksibelt og internasjonalt

Internship er fleksible, internasjonale og ikke bundet til semesterplaner. Ideelt sett bør søknader være innsendt 4 til 6 måneder på forhånd. Alle ledige stillinger og aktuelle jobber kan finnes i vår jobbportal.