Min samling
jobs and employment for professionals

Erfarne fagpersoner 

Leter du etter et inspirerende, utfordrende og internasjonalt arbeidsmiljø med utmerkede karriereutsikter? Velkommen til Henkel!

Vi tilbyr et bredt spekter av utviklings- og ansettelsesmuligheter – ikke minst på grunn av det unike mangfoldet i våre tre forretningsområder og vår globale tilstedeværelse. Vilkårene hos Henkel gjør at du fullt ut kan konsentrere deg om arbeidet ditt. Vi støtter deg i et miljø hvor prestasjoner, og ikke bare ren tilstedeværelse, teller.

Hva vi forventer? En svært god utdannelse, solid erfaring innenfor ditt profesjonsområde og villighet til livslang læring. Vi leter etter personer som er inspirert av vår resultatorienterte bedriftskultur. Kort sagt: medarbeidere med potensial og vilje til gjennomføring.

Stillinger for erfarne fagpersoner

Job search

Dine perspektiver

  • Vi tilbyr attraktive jobbmuligheter for erfarne fagpersoner innen ulike forretningsområder, funksjoner og land.
  • Vi fremmer din karriere systematisk. Med din fagkunnskap, vår systematiske feedback-kultur og skreddersydde utviklingsprogrammer, kan du raskt gjøre ditt neste karrierefremskritt.
  • Lønnen din er resultatbasert. I tillegg til grunnlønnen får du en attraktiv bonus hvis avtalte mål nås. Omfattende sosiale tilleggsytelser kompletterer hele pakkene.

Ditt arbeidsmiljø