Min samling

Eksterne evalueringer

Å handle som et samfunnsansvarlig selskap står høyt på vår agenda, og vi streber alltid etter å bli anerkjent som et av de «mest bærekraftige selskapene».

Vårt engasjement og våre resultater på disse områdene reflekteres i anerkjente priser vi har mottatt samt studier. I tillegg til internasjonale rangeringer og klassifiseringer er anerkjennelse også på lokalt nivå stadig viktigere.

Klassifisering og indeks

Frankrike: Som medlem av initiativet «Together for Sustainability» ble Henkel på nytt evaluert av det internasjonale ratingbyrået EcoVadis og ble belønnet med Gold Recognition Level i desember 2015. Henkel er rangert blant topp 2 prosentene, både i kategorien husholdnings- og kroppspleieprodukter og sammenlignet med alle evaluerte selskaper.

Logo Oekom Research

München: Henkel holder fortsatt anerkjennelsen som Prime Status fra Oekom Research. Med klassifisering B var Henkel blant de beste selskapene innen forbruksvaresektoren.

Logo Global Challenges Index

Hamburg: I 2015 ble Henkel nok en gang et av kun 50 selskaper over hele verden som ble oppført i Global Challenges Index. Henkel har vært oppført i Global Challenges Index siden 2007.

Logo FTSE 4 Good

London: 2015 markerer det 14. året på rad der Henkel er inkludert i FTSE4Good Ethical Index, som først ble lansert av Financial Times og London Stock Exchange i 2001.

Logo ECPI

Milan: Henkel er oppført i «ECPI Euro Ethical Equity» og «ECPI EMU Ethical Equity»-indeksene. I henhold til screening-prosedyren fra ECPI består de 150 markedskapitaliserte selskapene i ECPI-indeksen for det meste av anbefalte investeringer på henholdsvis det europeiske markedet («EU») og i Den økonomiske og monetære unionen («EMU»). ECPI S.r.I. Er en del av Gruppo Medio S.p.A., og lanserte to etiske indekser i 1999.